L'Origen

Les primeres oficines de Faura Advocats van ser fundades per José Faura Elies l'any 1913 al número 35 del carrer Moncada. Més tard se'n van traslladar a d'altres molt més modernes a la plaça Alfons XII. Les tasques jurídiques de José Faura Elías estaven molt lligades al territori i en concret a la Comunitat de Regants del Canal de l'Esquerra de l'Ebre, del qual en va ser el secretari gairebé durant tota la carrera professional.

El despatx va evolucionar mitjançant un acord associatiu que els germans Antonio i Valentín Faura Sanmartín, adoptat l'any 1975. En aquell moment, un des de l'any 1968, i l'altre, des de l'any 1972, ja exercien com a advocats.

El primer es dedicava bàsicament a dret privat i el segon al dret públic, i si bé col·laboraven inicialment, tenien domicilis professionals separats. Amb l'Associació es va crear el primer despatx d'advocats multidisciplinar de Tortosa (Faura Sanmartín Advocats ).

L'actual configuració (Faura Sanmartín Advocats i Economistes) és el resultat de l'evolució del despatx refundat per Antonio i Valentín Faura, sent els actuals titulars del vejife, Xavier Faura Sanmartín, Yago Faura Fernández, Anna Faura Poy</s advocats i Toni Faura Poy, economista.

L'empresa continua sent multidisciplinària, però amb la incorporació d'un membre de formació economista, així mateix, s'amplia l'objecte a l'anàlisi financera amb la perspectiva que properament s'incorpori com a nova activitat professional, l'auditoria de comptes.

Les actuals oficines van ser inaugurades el 4 de setembre de 2014, en un edifici exclusiu situat al número 1 de la plaça Barcelona de Tortosa. Uns equipaments moderns, cèntrics, discrets i funcionals.

socis/ES

Al nostre bufet d'advocats, ens enorgulleix presentar al nostre equip de socis, un grup excepcional de professionals legalment experts i dedicats a oferir solucions jurídiques integrals als nostres clients. Amb una combinació única d'experiència, coneixements especialitzats i habilitats de gestió, els nostres socis són líders en els camps respectius i estan compromesos amb l'excel·lència en la representació legal.

Xavier Faura Sanmantín

xavier@faurasanmartin.com

Yago Faura Fernández

yago@faurasanmartin.com

Valentín Faura
Poy

valentin@faurasanmartin.com